+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Vin arrangementer

Vin & Gastronomi-aftner på Frøken Madsens Spisehus 2021

Søndag den 19. december kl. 15-18: En verden af søde vine med oste og kagebord
Det bliver spændende at sammenligne de forskellige søde vine fra forskellige lande. Vi skal smage Tyske, Franske, Italienske, Portugisiske og Spanske søde vine.
Pris pr. prs 295 kr.

_____________________________________________________________

Vin & Gastronomi-aftner på Frøken Madsens Spisehus 2022

Vi elsker kulturen omkring det gode glas vin, matchet med den rigtige gastronomi. Ideen med vores tema-vinaftner er at bringe vores gæster ud af deres komfort-smag og prøve nye spændende smagsoplevelser.

Vinene vil blive præsenteret af David fra Vinslottet og menuen af Dennis. Smageprogram vil blive lagt op på vores Facebookside ca. en uge før arrangementet holdes. Der kan også købes gavekort til vinaftner.

Ring for bordbestilling på 98408036 og betaling på Mobilepaynr: 98489

NB! Der tages forbehold for fejl og evt. ændringer

Fredag d. 4. februar kl 18:00
Vinaften: Vine fra Quinta de LA Rosa
4 retter, 3 bordvine og 6 forstærkede portvine. 795 kr. Pr. Prs.
En rigtig vinter-vinsmagning med de intense bordvine og portvine fra Sophia Bergqwist`s vingård i Pinhao, Douro. Vingården ligger i hjertet af et af Europas smukkeste vinområder og David fra Vinslottet vil præsentere vinene og vise billeder fra Vingården. Quinta de la Rosa-vingården er i dag anset for at lave nogle af Dourodalens mest balancerede bordvine og især deres Vintage Portvine har ekstremt lagringspotentiale.

Fredag d. 4. marts kl 18:00
Vinaften: Vinene fra Piemonte – 5 retter og 9 vine 995 kr. Pr. Prs.
Klassiske vine fra Piemonte. Vi skal smage vine fra 6 forskellige producenter fra Piemonte, Ja nærmest en Masterclass i Piemontevine. Find ud af hvad forskellen er på de forskellige druer Barbera, Dolcetto og Nebbiolo. Find ud af hvordan smagen er på en modernist og traditionalist, når det kommer til Baroloproducenterne. David fra Vinslottet guider os igennem en række topvine fra Piemonte, hvor vi skal smage den berømte enkeltmarks-vin Cannubi fra Damilano.

Fredag d. 20. maj kl 18:00
Vinaften: Friske Forårs/Sommervine
4 retter og 9 forskellige vine 695 kr. Pr. Prs.
Denne aften fokusere vi på de elegante og friske sommervine, der går godt til årstiden. David fra Vinslottet vil guide os igennem en perlerække af lækre kvaliteter alt fra top Riesling til lækre Bougognevine. Dennis fra Frøken Madsens spisehus vil kombinere en menu, med forårets spæde gevækster, der passer til de elegante vine.

Fredag d. 1. juli kl 18:00
Vinaften: Roséfest med lækker sommermenu
4 retter og 9 vine 695 kr. pr. prs.
Vi indleder sommeren med et brag af en roséfest. Rosévine har aldrig været så populære som nu af flere grunde. Dels er kvaliteten blevet tårnhøj og danskerne har opdaget hvor velegnede de er til den Danske Gastronomi. David fra Vinslottet vil forklare de forskellige metoder der bliver brugt ved roséproduktion. Vi skal smage de klassiske Provence-roséer, som er anset for at være verdens bedste, og sammenligne med rosévine fra andre lande.

Fredag d. 26. august kl 18:00
Vinaften: Boblernes verden
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 795 kr.
Boblernes verden byder på mange forskellige smagsoplevelser. Vi starter med nogle gode kvaliteter fra Italien og Spanien, lavet på Champagne metoden. Dernæst de franske Crémants og vi ender i Champagne hvor vi skal smage forskellige stilarter inden for Champagne, Blanc de Blancs, Rosé og Blanc de Noir-baserede, samt ældre årgangs Champagner, fra 2 forskellige producenter.

Fredag den 23. september kl. 18:00
Vinaften: Vinene fra Rhônedalen
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 695 kr.
Danskernes foretrukne franske vine er fra Rhônedalen. Vinene herfra er ofte høj på alkohol, masser af frugtsødme og krydderi i smagen. Vi skal denne vinaften smage nogle kendte klassiske vine fra forskellige producenter fra Hermitage, Gigondas og Chateneuf du Pape.

Fredag d. 28. oktober kl 18:00
Vinaften: Vine til Vildt
4 retter og 8 vine 795 kr. pr prs
Denne vildtaften vil vi servere oversøiske Pinot Noir-vine til fuglevildt og koncentrerede Syditalienske, samt Rhônevine til kronvildt. Vine til vildt bør have en snert af sødme der fremmer vildtets optimale smag, Vi glæder os, det bliver vildt godt.

Fredag d. 25. november kl 18:00
Vinaften: Vine tilpasset det Asiatiske køkken
4 retter og 8 vine. Pris 695 kr. pr. prs.
Lækker 4 retters menu inspireret af det asiatiske køkken. Det bliver stærke retter og vinene der bliver serveret er spicy vine med god frugtsyre og lidt mere sødme.
David fra Vinslottet vil præsentere vinene og Dennis vil tage udfordringen op og kreere nogle retter fra det stærke Asiatiske køkken.

Søndag den 18. december kl. 14-17:
En verden af søde vine med oste – kagebord.
Pris pr. prs 345 kr.
Der findes mange måder at lave søde vine på og denne eftermiddag skal vi sammenligne de forskellige søde vine fra forskellige lande og nyde et lækkert ostekagebord. Vi skal smage Tyske, Franske, Italienske, Portugisiske og Spanske søde vine. Vinene bliver serveret i rækkefølge efter de forskellige oste og kager for det allerbedste match.