Vin – Gastronomi & Social Dining på Frøken Madsens Spisehus 2024
Vi elsker kulturen omkring det gode glas vin, matchet med den rigtige gastronomi. Ideen med vores tema-vinaftner er at bringe vores gæster ud af deres komfort-smag og prøve nye spændende smagsoplevelser.
Vi elsker konceptet Social Dining og vore gæster møder op med åbent sind, for at blive beriget med nye bekendtskaber og nye vine. Vinene vil blive præsenteret af David fra Vinslottet og menuen af Dennis og Thomas og de går rundt ved bordene for at komme i dialog med gæsterne.
Smageprogram vil blive lagt op på vores Facebookside ca. en uge før arrangementet holdes.
Der kan også købes gavekort til vores events.
Forhør om plads først!
Endelig bordbestilling er ved forudbetaling på Mobilpaynr: 98489, noter venligst arrangement.
Gavekort til vinaftner kan købes.
NB! Der tages forbehold for fejl og evt. ændringer
Fredag d. 24 Maj kl. 18.
Italienske vine for begyndere
Velkomstbobler, 4 retter og 8 vine 795 kr pr prs.
Få styr på de Italienske DOCG-vine og deres druer. Danskernes foretrukne vinland byder på en ufattelig diversitet og denne aften skal vi smage vine fra Top-producenter fra de forskellige regioner. Glæd dig til at smage kendte vine op mod hinanden, som foreks. Chianti, Brunello, Barolo og Amarone med en lækker menu til.
Fredag d. 5 Juli kl. 18.
Rosèfest med lækker sommermenu.
Velkomstbobler, 4 retter og 8 vine. Pris. 795 kr pr prs.
Vi indleder sommeren med et brag af en rosè-fest. Rosèvine har aldrig været så populære som nu af flere grunde. Dels er kvaliteten blevet tårnhøj og danskerne har opdaget hvor velegnede de er til dansk gastro- nomi. David fra Vinslottet vil forklare de forskellige metoder der bliver brugt ved rosèproduktion. Vi skal smage måske verdens bedste rosè- vinhus fra Provence, Chateau Roubine`s forskellige rosètyper, sammen- lignet med Rosèvine fra andre lande.
Fredag d. 23 August kl. 18.
Spanske Vine med Tapas-serveringer
Vine og Tapas serveres i 4 Heats. Velkomst Cava og 8 vine. Pris. 795 kr. pr. prs.
En meget lækker vinsmagning med ca 10 vine, der repræsenterer en række vine fra det moderne spanske med frugt og elegance og knap så meget fadlagring, som Spanien historisk har været kendt for. Vi skal rundt i de spanske vinregioner og menuen er et væld af små retter, der er ledsaget vinene. Viva Espana!
Fredag d. 27 Sept kl 18
Piemonteaften. Velkomstbobler, 5 retter og 10 vine 995 kr pr prs.
Piemonte er blevet det nye Bourgogne i både pris og anseelse. De ”rigtige” Baroloer fra de vigtigste mar- ker er blevet samlerobjekter verden over og investeringsvin. Denne aften går vi i dybden med Piemonte`s forskellige vintyper og vi skal smage nogle meget exclusive vine,. Menuen vil have et strejf af Italien med bla. risotto og trøfler.
Fredag d. 22 November kl 18.
Portvinsaften med vine fra Quinta de La Rosa.
Velkomstcocktail, 4 retter, 4 bordvine og 6 forstærkede portvine 795 kr pr prs.
En rigtig vinter-vinsmagning med de intense bordvine og portvine fra Sophia Bergqwist`s vingård i Pinhao, Douro. Vingården ligger i hjertet af et af Europas smukkeste vinområder og David fra Vinslottet der selv har håndplukket og fodtrådt druerne, vil præsentere vinene.