+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Vin arrangementer

Vin & Gastronomi-aftner på Frøken Madsens Spisehus 2023

Vi elsker kulturen omkring det gode glas vin, matchet med den rigtige gastronomi. Ideen med vores tema-vinaftner er at bringe vores gæster ud af deres komfort-smag og prøve nye spændende smagsoplevelser.

Vi elsker konceptet Social Dining og vore gæster møder op med åbent sind, for at blive beriget med nye bekendtskaber og nye vine. Vinene vil blive præsenteret af David fra Vinslottet og menuen af Dennis og Thomas og de går rundt ved bordene for at komme i dialog med gæsterne.
Smageprogram vil blive lagt op på vores Facebookside ca. en uge før arrangementet holdes.
Der kan også købes gavekort til vores events.
Forhør om plads først!
Endelig bordbestilling er ved forudbetaling på Mobilpaynr: 98489, noter venligst arrangement.
Gavekort til vinaftner kan købes.
NB! Der tages forbehold for fejl og evt. ændringer

Fredag d. 7. juli kl. 18.
Vinaften: Roséfest med lækker sommermenu.
Velkomstbobler, 4 retter og 9 vine. Pris. 745 kr. pr prs
Vi indleder sommeren med et brag af en roséfest. Rosévine har aldrig været så populære som nu af flere grunde. Dels er kvaliteten blevet tårnhøj og danskerne har opdaget hvor velegnede de er til den Danske Gastronomi. David fra Vinslottet vil forklare de forskellige metoder der bliver brugt ved roséproduktion. Vi skal smage måske verdens bedste rosé- vinhus fra Provence, Chateau Roubine`s forskellige rosétyper, sammenlignet med Rosévine fra andre lande.

Fredag d. 25. august kl. 18.
Vinaften: Klassiske Italienske vine
4-5 retter og 11 vine. Pris 895 kr. pr prs.
Danskernes foretrukne vinland byder på en ufattelig diversitet og denne aften skal vi smage nogle vine fra Top-producenter fra de forskellige regioner. Glæd dig til at smage kendte vine op mod hinanden, som f.eks. Chianti, Brunello, Barolo og Amarone med en lækker menu til.

Fredag den 22. september kl. 18.
Amerikansk Vinaften: Vine fra Nord og Sydamerika
4 retter og 9 vine. Pris pr prs 795 kr.
Det bedste fra Nord og Sydamerika samlet i en smagning, på en aften. Vi skal smage topvine fra 3 lande, Chile, Argentina og USA. Denne aften skal vi smage koldt klima kyst-vine med god balance og intense bjergvine. Aftenen byder på druer som Riesling, Chardonnay, Pinot Noir, Carmenere, Cabernet Sauvignon og den mørke Malbec. Vi hylder drue-diversiteten med en lækker menu bestående bla.af. velhængte udskæringer og retter inspireret fra Nord og Syd Amerika.

Fredag d. 20. oktober kl. 18.
Vinaften: Vine til Vildt – 4 retter og 8 vine 845 kr. pr. prs.
Denne vildtaften vil vi servere oversøiske Pinot Noir-vine til fuglevildt og koncentrerede Syd Italienske, samt Rhonevine til kronvildt. Vine til vildt bør have en snert af sødme der fremmer vildtets optimale smag, kombineret med den rette tanninstruktur i vinen. Vi glæder os, det bliver vildt godt.

Fredag d. 24. november kl. 18:00
Vinaften: Julevine samt nytårsbobler, til den traditionelle Julemad
4 retter og ca. 9 vine. Pris 795 kr. pr. prs.
De bedste forslag til den Traditionelle julemad. Denne vinaften går mad og vin op i en højere enhed og du vil blive inspireret til årstidens bedste mad og vinmatch.

Selskabslokaler i Nordjylland til fest og fejringer
Spisested i Sæby