+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Vin arrangementer

Vin & Gastronomi-aftner på Frøken Madsens Spisehus 2021

Vi elsker kulturen omkring det gode glas vin, matchet med den rigtige gastronomi. Ideen med vores tema-vinaftner er at bringe vores gæster ud af deres komfort-smag og prøve nye spændende smagsoplevelser inden for vin og gastronomi.
Mad og vine vil blive præsenteret og der vil være mulighed for gode vinkøb til engrospriser.
Smageprogram vil blive lagt op på vores Facebookside ca. ugen før arrangementet holdes.
Vinene vil blive præsenteret af David fra Vinslottet og menuen af Dennis.
Der kan også udstedes gavekort til vinaftner.
Bordbestilling ved betaling på Mobilpaynr: 98489 (Noter venligst navn og mobilnummer)

 

Fredag den 22. januar kl. 18-22: Bordvine og Portvine fra Quinta de La Rosa.
Vi bliver denne aften budt velkommen med en roséport-cocktail. Dernæst en 4-retters menu med både bordvine og forstærkede portvine af både Ruby og Tawny style. Aftenens vintageport er årgang 2009.
Velkomstcocktail, 4 retter, 3 bordvine og 7 portvine. Pris pr prs 695 kr.

 

Fredag den 19. februar kl. 18-22: Bordeaux blends around the world.
Denne aften skal vi sammenligne Bordeaux finesse og elegance og teste om den virkelig kan kopieres i andre lande. Der serveres en Bordeaux vin af høj kvalitet og en kopi og vi skal smage forskellen.
4 retter og 8 lækre vine. Pris pr prs. 795 kr.

 

Fredag den 12. marts kl. 18-22: Amerikanske vine.
Vi skal denne aften smage top Riesling, Chardonnay vine, Pinot Noir, Cabernet Blends og kraftige Zinfandel vine m.m.
4 retter og vine. Pris Pr prs 695.-

 

Fredag den 9. april kl. 18-22: Cool climate vine fra Tyskland, Østrig og Schweiz
Mange af vinene fra disse lande har en høj friskhed og elegance, pga. den langsomme modenhed. Vinene passer godt til forårets friske råvare.
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 595 kr.

 

Fredag den 21. maj kl. 18-22: En aften i Toscana
Gode minder fra vores tur i Toscana med David. Vi skal selvfølgelig smage vine fra de vingårde vi besøgte. Chanti, Brunello, samt et par ”super toscanere” Glæd jer til de fremragende vine.
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 795 kr.

 

Fredag den 25. juni kl. 18-22: En verden af Rosévine.
Denne sommeraften skal vi smage på Rosévine fra Italien, Spanien og Frankrig. Menuen vil bestå af årstidens lækre lette råvare.
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 595 kr.

 

Fredag den 20. august kl. 18-22: Italienske vine.
Italienske vine er blevet meget populær i Danmark og er i 2020 den største leverandør af vin til Danmark. Denne aften skal vi smage klassiske DOCG-vine, samt et par interessante vine fra lidt oversete områder fra Italien.
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 695 kr.

 

Fredag den 24. september kl. 18-22: Spanske vine
Spanien har de seneste år gennemgået en utrolig moderne udvikling inden for vinens verden. Den globale opvarmning har udfordret vinbønderne til at plante vinstokke højere oppe i bjergene for at sikre god balance i vinene. Vi skal smage vine fra forskellige områder i nord og Sydspanien, vine som er lavet på de lokale druer.
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 695 kr.

 

Fredag den 29. oktober kl. 18-22: Klassiske franske vine.
Vi skal smage vine fra Champagne, Alsace, Loire, Bourgogne, Rhône og Bordeaux.
Dennis har lovet at kigge dybt i sin gamle franske kokkebog og fremtryller en menu der går godt i spænd med vinene.
5 retter og 9 vine. Pris pr prs 795 kr.

 

Fredag den 26. november kl. 18-22: Boblernes verden – Fra cava til Gran Cru Champagne.
Boblernes verden byder på så mange forskellige smagsoplevelser.
Vi skal smage Blanc de Blancs, Rosé og Blanc de Noir-baserede Champagner.
4 retter og 8 vine. Pris pr prs 795 kr.

 

Søndag den 19. december kl. 15-18: En verden af søde vine med oste og kagebord
Det bliver spændende at sammenligne de forskellige søde vine fra forskellige lande. Vi skal smage Tyske, Franske, Italienske, Portugisiske og Spanske søde vine.
Pris pr. prs 295 kr.

NB! Der tages forbehold for fejl og evt. ændringer