+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Vin arrangementer

Vin & Gastronomi-aftner på Frøken Madsens Spisehus 2020

Vi elsker kulturen omkring det gode glas vin, matchet med den rigtige gastronomi. Ideen med vores tema-vinaftner er at bringe vores gæster ud af deres komfort-smag og prøve nye spændende smagsoplevelser inden for vin og gastronomi. Couvert-prisen vil typisk ligge mellem

595 – 895 kr. Mad og vine vil blive præsenteret og der vil være mulighed for gode vinkøb til engrospriser. Smageprogram vil blive lagt op på vores Facebookside ca. ugen før arrangementet holdes. Vinene vil blive præsenteret af David fra Vinslottet og menuen af Dennis. Der kan også udstedes gavekort til vinaftner. Bordbestilling ved betaling på Mobilpaynr: 98489

 

Fredag den 31. januar Kl. 18.30: Vinaften: Vine fra USA.
Vi skal denne aften smage flotte vine på Riesling, Chardonnay, Pinot Noir og Bordeaux-blends med den helt store wow-effekt. Prisen er 695 kr pr prs. for velkomstvin, 4 retter og 8 flotte vine.

 

Fredag den 28. februar kl. 18:30: Pinot Noir Masterclass.
Denne aften skal vi gå i dybden med alverdens Pinot Noir vine. Vi smager nogle velvalgte repræsentanter som afspejler tydeligt det territorie den kommer fra. Klassisk Bourgogne, Tyskland, Nord Italien, Sydafrika, New Zealand, Chile og USA. En spændende smagning som starter med Pinot Noir Champagne, 4 retters menu og hele 8 flotte Pinot Noirvine. Prisen er 695 kr pr prs.

 

Fredag den 19. juni kl. 18:30: Roséfest og sommerbuffet.
Rosévine har aldrig været så populære som før. David fra Vinslottet præsenterer en række rosévine fra Sydfrankrig, Spanien og Italien. Vores sommerbuffet bliver serveret i 4 Heats og vinene er nøje sammensat hertil. Pris: Pr Prs 595 kr

 

Fredag den 28. august Kl. 18:30 Boblernes Verden
Fra prosecco til Gran Cru Champagne- smagning af 10 forskellige mousserende vine.
Kan man virkelig spise kød til Champagne? Vi skal smage alt fra Spumante, Cava, Cremants, Rosé Champagne samt klassiske Champagne fra 2 forskellige Champagnehuse, som repræsenterer 2 helt forskellige stilarter. Vi sammensætter en 5 retters menu, der nøje passer til de forskellige vine. 895.- kr pr. prs

 

Fredag den 25. september Kl. 18:30 Vine fra Down Under.
Denne aften skal vi smage friske vine fra New Zealand og intense Australske vine.
Her serveres velkomstvin, 4 retters menu med 8 vine. Prisen er 595 kr. pr prs.

 

Fredag den 30. oktober Kl. 18:30: Vidunderlige Alsace – Fisk & Skaldyr.
Vi skal denne aften smage vine fra 2 forskellige producenter fra Alsace, Domaine Poul Blanck som er i top 5 af producenter, samt Bio/øko-producenten Domaine Frey. Vi skal smage Riesling, Pinot Gris, Gewurtstraminer og druen Auxerois. Pris Pr prs 645.- pr prs.

 

Fredag den 27. november Kl. 18:30 Portvine fra Quinta de LA Rosa.
En 4 retters menu serveret med 3 bordvine og 7 portvine. Efterfølgende åbner vi en portvinsbar hvor forskellige andre portvinstyper og gamle Vintageportvine kan købes pr. glas. Pris pr prs 595 kr. pr prs

 NB! Der tages forbehold for fejl og evt. ændringer