+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Vin arrangementer

Vin & Gastronomi-aftner på Frøken Madsens Spisehus 2018

Frøken Madsens Spisehus har i samarbejde med David Andreasen fra Vinslottet A/S, arrangeret forskellige vin-aftener i 2018.Vi ønsker at give vore gæster en ekstraordinær oplevelse, hvor vine og gastronomi går op i en højere enhed. Retter og vine er nøje sammensat og der vil fortrinsvist blive serveret vine fra små vinproducenter, hvis hjerte banker for terroir og kvalitet. Couvert-prisen vil typisk ligge mellem 495 – 990 kr. Mad og vine vil blive præsenteret og der vil være mulighed for gode vinkøb.

Fredag den 23. feb. Kl. 18:30:
Vinaften med Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna, Italien
Vi har besøg af Bilge Deveci fra Vingården Poderi dal Nespoli, som på sin charmerende facon vil fortælle om historien og passionen for at lave Emilia Romagnas bedste vine. Der serveres en 4 retter menu med ni forskellige vine. Pris 495 kr. pr prs.

Fredag den 1. juni kl. 18:30: Rosèfest og sommerbuffet
Vi indleder sommeren med et brag af en rosèfest. Rosèvine har aldrig været så populære som nu af flere grunde. Dels er kvaliteten blevet tårnhøj og danskerne har opdaget hvor velegnede de er til den Danske Gastronomi. Vi har besøg Vinkonsulent og Sommelier fra Vinslottet, David Andreasen, der med rundhånd og godt humør, vil skænke af de lyserøde dråber. Der serveres en lækker sommerbuffet og der kan smages 10 forskellige rosèvine af høj kvalitet ad-libitum. Pris 495 kr. pr prs.

Fredag den 6. juli kl 18:30:
10 års Jubilæumsaften – Bobler – Fisk & Skaldyr
Vi fejrer vores første 10 år med bobler – fisk og skaldyr. Vi skal smage Cavaèr, cremant`s og årgangs-champagner. Der bliver ikke sparet på noget, så denne aften er noget helt særligt for os. 5 retter og 11 mousserende vine. 990 kr. pr. prs.

Fredag den 14. sep. kl. 18:30: Klassiske DOCG –Vine fra Italien
Hvilken vin- region kan du bedste lide fra Italien. Vi servere til hver ret 2 italienske topvine fra forskellige regioner i Italien. Barolo, Brunello, Chianti etc.
5 retter og 10 vine. Pris 595.- kr. pr. prs

Fredag 23. nov. Kl. 18:30:
– Portvinsaften med vine fra Quinta de La Rosa.
Denne aften skal vi smage på fantastiske bordvine og forskellige portvinstyper fra den berømte vingård Quinta de La Rosa. Prisen er 549 kr. pr. prs. Her serveres 4 retter mad, 3 bordvine og 7 forstærkede portvine.

Tilmelding direkte til Frøken Madsens Spisehus på Tlf: 98 40 80 36 eller mail@frk-madsen.dk