+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Sæsonmenu

Smørdampet hvid asparges
Serveret med håndpillede rejer, dildmayo og citronperler
Hvid: Pasion de Moscatel, Bodegas Sierra Norte, Valencia, Spanien
______
Tatar af Sommerbuk
Serveret med brombær, estragon og syltede perleløg
Rød: Pinot Noir, William Cole, Casablanca Valley, Chile
_______
Grønne asparges
Serveret som wrap med hummus og sennepsurt
Hvid: Sauvignon Blanc Peggy, SoHo Wines, Marlborough, New Zealand
_______
“Beef Wellington”
Serveret med selleripuré og spæde grøntsager
Hertil pommes Anna og sauce bordelaise
Rød: Pasion de Bobal, Bodegas Sierra Norte, Valencia, Spanien
______
Rabarberdrøm
kage, is og kompot
Dessertvin: Rosé Port, Viosinho, Quinta de la Rosa, Douro, Portugal

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

__________________________________________