+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Sæsonmenu

Røget Vesterhavsfisk
Serveret med reduceret fløde og julienne
Hvid: Macon-La Roche Vineuse, Chardonnay, Frankrig

Hvedekerne risotto
Serveret med poussinbryst og ristede svampe
Rosé: Rosato Olianas, Cannonau/Vermentino, Italien

 Jordskokketerrine med Serrano skinke
Serveret med sprøde salater og sennepsmayo
Rød: Alto Vuelo, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile

 Boeuf Onglet
Serveret med pastinakpuré, ristet kål
Hertil pommes fondant og sauce Bordelaise
Rød: Rossodisera, Prugnolo/Canaiolo, Montepulciano Toscana, Italien

”Sjoko” kage
2 lags chokoladekage med orangesmag
Serveret med eksotisk coulis
Dessertvin: Banyuls ”4 ans”, Grenache, Catalonien, Frankrig

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-