Røget Kuller
Serveret med juilenne af efterårsgrønt og reduceret fløde
Hvid: Generation 105, Chardonnay, Languedoc, Frankrig
Hvid: Generation 105, Chardonnay, Languedoc, Frankrig
______
Pankopaneret kylling
Serveret med ristet kål og æble
Rød: La Cour des Dames, Pinot Noir, Pays dÓc, Frankrig
Rød: La Cour des Dames, Pinot Noir, Pays dÓc, Frankrig
_______
Grillet græskar
Serveret med syltede gulerødder, pinjekerner og creme fraiche
Hvid: Damilano, Arneis, Langhe, Pimonte, Italien
Hvid: Damilano, Arneis, Langhe, Pimonte, Italien
_______
Braiseret krondyr
Serveret med grillet løg, pastinakpuré og bagte jordskokker
Hertil stegte kartofler og vildt glace
Rød: Borgo dei Guidi, Sangiovese, Emilia-Romagna, Italien
Rød: Borgo dei Guidi, Sangiovese, Emilia-Romagna, Italien
______
Hvidvinspocheret æble
Serveret med hasselnøddeis og mandelbrud
Dessertvin: Bradamante, Chardonnay og sauvignon blanc, Emilia-Romagna, Italien
Serveret med hasselnøddeis og mandelbrud
Dessertvin: Bradamante, Chardonnay og sauvignon blanc, Emilia-Romagna, Italien
2 retter 299.- 3 retter 399.- 4 retter 499.- 5 retter 599.-
Vinmenu: 2 glas: 180.- 3 glas: 270.- 4 glas: 360.- 5 glas: 450.-
Saftmenu: 2 glas: 130.- 3 glas: 195.- 4 glas: 260.- 5 glas: 325.-
__________________________________________