+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Sæsonmenu

Rimmet kammusling
Serveret med rabarber og kefir/forårsløg sauce
Hvid: Kurtatsch, Sauvignon Blanc, Alto Adige, Italien
______
Smørbagt hvid fisk
Serveret med ærtepuré, grillet porrer og citron
Hvid: Hermann Moser, Grüner Veltliner, Niederösterreich, Østrig
_______
Grillet bøftomat
Serveret med frisk mozzarella, små tomater og vinaigrette
Rosé: Le Vie en Rose, Chateau Roubine, Provence, Frankrig
_______
Grillet svinemørbrad
Serveret med gulerod/løvstikkepuré, grøn asparges og bælg ærter
Hertil nye kartofler og urtehollandaise
Rød: Mandorla, Primitivo & Negro Amaro, Puglia, Italien
______
Panna Cotta
Serveret med stikkelsbærsorbet og friske Jensen Jordbær
Dessertvin: Dacapo, Moscato d´Asti, Piemonte, Italien

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

__________________________________________

Ny menu fra den 24/7

Hvidvinsdampet hvid fisk
Serveret med håndpillede rejer, tyttebær, babyspinat og sauce blanquette
Hvid: Albanta Albarino, Rias Baixas, Galicien, Spanien
______
Iberico skinke på ristet brioche
Serveret med purløgsmayo, feldsalat og ristede mandler
Hvid: Cotes du Rohne Blanc, Tardieu Laurent, Frankrig
_______
Svampetimbale
Med syltede kantareller og cremet kantarelsuppe
Rød: DOCG Chianti Torre Scal, Toscana, Italien
_______
Langtidstilberedt velfærdskylling
Serveret med bagte tomater, sommergrønt og grillet peberfrugtspuré
Hertil nye kartofler
Rød: DOC Prugneto Sangiovese, Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna, Italien
______
Hvidchokolade “cheesecake”
Serveret med sensommerbær og solbærsorbet
Dessertvin: DOCG Moscato d’Asti, Piemonte, Italien