Røget lakserillette
Serveret med butterdej og sprøde salater
Hvid: Origine Naure, Grenache blanc, Ch. Roubine Rhône, Frankrig
Serveret med butterdej og sprøde salater
Hvid: Origine Naure, Grenache blanc, Ch. Roubine Rhône, Frankrig
______
Bagte jordskokker
Serveret med jordskokke-kefir og Unika Gnalling
Hvid: Domaine Paul Blanck, Pinot Auxerrois, Alsace, Frankrig
Serveret med jordskokke-kefir og Unika Gnalling
Hvid: Domaine Paul Blanck, Pinot Auxerrois, Alsace, Frankrig
_______
Marineret blæksprutte
Serveret med figner og ristede kikærter
Rød: Time & Place Journey’s End, Pinot Noir, Stellenbosch, Sydafrika
Serveret med figner og ristede kikærter
Rød: Time & Place Journey’s End, Pinot Noir, Stellenbosch, Sydafrika
_______
Braiseret kalv fra Nørre Vesterskov
Serveret med grillet Borettane løg, bagt gulerod, pastinak mos og braisersauce
Rød: Indigo Eyes, Cabernet Sauvignon, Californien, USA
Serveret med grillet Borettane løg, bagt gulerod, pastinak mos og braisersauce
Rød: Indigo Eyes, Cabernet Sauvignon, Californien, USA
______
Chokodrøm
Chokolademousse, kage, saltkaramel og mandarin
Dessertvin: Quinta de la Rosa, Tawny Port, Douro, Portugal
Chokolademousse, kage, saltkaramel og mandarin
Dessertvin: Quinta de la Rosa, Tawny Port, Douro, Portugal
2 retter 299.- 3 retter 399.- 4 retter 499.- 5 retter 599.-
Vinmenu: 2 glas: 190.- 3 glas: 280.- 4 glas: 370.- 5 glas: 460.-
Saftmenu: 2 glas: 130.- 3 glas: 195.- 4 glas: 260.- 5 glas: 325.-
__________________________________________