+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Sæsonmenu

“Æbleskiver”
Serveret med rillette af røget vesterhavsfisk, syrlig flormelis og chutney
Hvid: Tardieu-Laurent, Grenache Blanc, Côtes du Rhône, Frankrig
______
Grillet selleri
Serveret med ristet grønkål, sellerifløde og brændte mandler
Hvid: Corte Majoli, Pinot Grigio, Veneto, Italien
_______
Confiteret grisebryst
Serveret med puffede svær, broken ribsgelé, asier og stegt kål
Rød: Villa Mansay, Syrah & Carbernet Sauvignon, Languedoc-Roussilon, Frankrig
_______
Duet af and
Rosastegt andebryst og kroket af lår
Serveret med persillerodspuré, stegt rødkål med æble og rødvinssauce
Rød: Dario Coos, Refosco, Friuli, Italien
______
Vaffel
Serveret med kirsebær is og skumfiduser
Dessertvin: Quinta de la Rosa, Ruby Port lot no. 601, Douro, Portugal
2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

__________________________________________