+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Røget lakserillette
Serveret med butterdej og sprøde salater
Hvid: Origine Naure, Grenache blanc, Ch. Roubine Rhône, Frankrig
______
Bagte jordskokker
Serveret med jordskokke-kefir og Unika Gnalling
Hvid: Domaine Paul Blanck, Pinot Auxerrois, Alsace, Frankrig
_______
Marineret blæksprutte
Serveret med figner og ristede kikærter
Rød: Time & Place Journey’s End, Pinot Noir, Stellenbosch, Sydafrika
_______
Braiseret kalv fra Nørre Vesterskov
Serveret med grillet Borettane løg, bagt gulerod, pastinak mos og braisersauce
Rød: Indigo Eyes, Cabernet Sauvignon, Californien, USA
______
Chokodrøm
Chokolademousse, kage, saltkaramel og mandarin
Dessertvin: Quinta de la Rosa, Tawny Port, Douro, Portugal

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 190.-    3 glas: 280.-    4 glas: 370.-    5 glas: 460.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

__________________________________________