Smørbagt torsk
Serveret med stegt kål, æbler og brunet smør
Hvid: La Cour des Dames, Chardonnay, Dadet Clément, Pays d´Oc, Frankrig
Variation af græskar og kokos
Syltet og grillet græskar, med kokoscreme og flager
Orange: Vin orange, Chateau Regismont, Languedoc, Frankrig
Skindstegt skovduebryst
Serveret med nyfortolkning af waldorfsalat
Rød: Pinot Noir, Domaine Paul Blanck, Kientzheim, Alsace, France
Langtidsstegt vildsvin
Serveret med stegte rosenkål og hasselnød
Hertil vildt-enebærsauce og kartofler
Rød: Terra Damia, Odoardi, Calaria, Italien
“Blommer i Madeira”
Bagte blommer, Madeira broken gel og marcipan crumble
Hertil vaniljeis og chokoladegrene
Dessertvin: Vintage, Banyuls, Domaine Vial-Magneres, Frankrig
2 retter 299.- 3 retter 399.- 4 retter 499.- 5 retter 599.-
Vinmenu: 2 glas: 180.- 3 glas: 270.- 4 glas: 360.- 5 glas: 450.-
Saftmenu: 2 glas: 130.- 3 glas: 195.- 4 glas: 260.- 5 glas: 325.-
__________________________________________