+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Sæsonmenu

Smørbagt torsk
Serveret med stegt kål, æbler og brunet smør
Hvid: La Cour des Dames, Chardonnay, Dadet Clément, Pays d´Oc, Frankrig

Variation af græskar og kokos
Syltet og grillet græskar, med kokoscreme og flager
Orange: Vin orange, Chateau Regismont, Languedoc, Frankrig

Skindstegt skovduebryst
Serveret med nyfortolkning af waldorfsalat
Rød: Pinot Noir, Domaine Paul Blanck, Kientzheim, Alsace, France

Langtidsstegt vildsvin
Serveret med stegte rosenkål og hasselnød
Hertil vildt-enebærsauce og kartofler
Rød: Terra Damia, Odoardi, Calaria, Italien

“Blommer i Madeira”
Bagte blommer, Madeira broken gel og marcipan crumble
Hertil vaniljeis og chokoladegrene
Dessertvin: Vintage, Banyuls, Domaine Vial-Magneres, Frankrig

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

__________________________________________