Røget Vesterhavsfisk
Serveret med reduceret fløde og julienne
Hvid: Macon-La Roche Vineuse, Chardonnay, Frankrig
Hvedekerne risotto
Serveret med poussinbryst og ristede svampe
Rosé: Rosato Olianas, Cannonau/Vermentino, Italien
Jordskokketerrine med Serrano skinke
Serveret med sprøde salater og sennepsmayo
Rød: Alto Vuelo, Pinot Noir, Casablanca Valley, Chile
Boeuf Onglet
Serveret med pastinakpuré, ristet kål
Hertil pommes fondant og sauce Bordelaise
Rød: Rossodisera, Prugnolo/Canaiolo, Montepulciano Toscana, Italien
”Sjoko” kage
2 lags chokoladekage med orangesmag
Serveret med eksotisk coulis
Dessertvin: Banyuls ”4 ans”, Grenache, Catalonien, Frankrig
2 retter 299.- 3 retter 399.- 4 retter 499.- 5 retter 599.-
Vinmenu: 2 glas: 180.- 3 glas: 270.- 4 glas: 360.- 5 glas: 450.-
Saftmenu: 2 glas: 130.- 3 glas: 195.- 4 glas: 260.- 5 glas: 325.-