+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

Sæsonmenu

Røget Kuller
Serveret med juilenne af efterårsgrønt og reduceret fløde
Hvid: Generation 105, Chardonnay, Languedoc, Frankrig
______
Pankopaneret kylling
Serveret med ristet kål og æble
Rød: La Cour des Dames, Pinot Noir, Pays dÓc, Frankrig
_______
Grillet græskar
Serveret med syltede gulerødder, pinjekerner og creme fraiche
Hvid: Damilano, Arneis, Langhe, Pimonte, Italien
_______
Braiseret krondyr
Serveret med grillet løg, pastinakpuré og bagte jordskokker
Hertil stegte kartofler og vildt glace
Rød: Borgo dei Guidi, Sangiovese, Emilia-Romagna, Italien
______
Hvidvinspocheret æble
Serveret med hasselnøddeis og mandelbrud
Dessertvin: Bradamante, Chardonnay og sauvignon blanc, Emilia-Romagna, Italien
2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

__________________________________________