+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

A la carte

Forretter

Dampede blåmuslinger (Steamed mussels)
– Serveret med suppen tilsmagt med safran, fløde og urter.
+ pommes frites og aioli 

kr 129,-

kr 169.-

Røget gåsebryst (Smoked glose breast)
– Serveret med appelsin glace, crudite og sprødt.

kr 119,-

Cremet karrysuppe (Curry soup)
– Serveret med urter og kylling.

kr 99,-

Hovedretter

Boeuf af oksemørbrad (Aberdeen-Angus)
Bøffen er stegt med Madagaskar peber.
Serveret med stegte svampe, grønt og stegte kartofler

Valgfri sauce: trøffel-, peber- eller bearnaisesauce.

kr 329,-

Grillet svinekam (Grilled pork fillet)
Serveret med julens tilbehør
Hertil rødvinssauce og stegte kartofler

 kr 229,-

Citronbagt lyssej (Lemon-baked saithe)
Serveret med spinat, broccoli og kartofler
Hertil cremet muslingesauce.

 kr 199,-

Grøntsagstærte (Vegetable tart)
– Serveret med sprødt, puré, grønt og nye kartofler

kr 179,-

Forbudt for voksne

Kyllingebryst med pommes frites

kr 89,-

Pasta med kødsauce

kr 89,-

Rødepølser med pommes frites

 kr 89,-

Fiskefrikadeller med remoulade og flutes

kr 89,-

Børne steak med pommes frites og bearnaise

kr 179,-

Børneis eller Pandekage

kr 79,-

Desserter

Lun Chokoladefondant (Chocolate fondant)
– Serveret med vaniljeis.

kr 119,-

Sæson dessert (Seasonal dessert)
– Lækker dessert lavet af sæsonens råvare

kr 119,-

Isdessert (ice cream)
Is og sorbet
Serveret med karamelflager og coulis.

 kr 89,-

Ostetallerken (Cheese plate)
Oste serveret med tilbehør. .

 kr 119,-

Hjemmelavede søde sager, gode til kaffe.

kr 49,-