+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

A la carte i Sæby & Frederikshavn

 

Hyggelig nostalgi og god mad A la carte i Sæby ved Frederikshavn

Vi elsker at hygge om vores gæster i gamle, nostalgiske omgivelser.
Det er ikke et kæmpe menukort, da vi har valgt at fokusere på færre retter, som vi så virkelig kræser om. Maden på vores menu er af garanteret høj kvalitet. Kødet er fra velfærdsdyr, som har haft det godt. Vi køber kun kvalitet, og når det kommer til grøntsager, så køber vi efter årstiden.
Det er go’ mad, der ligner gourmet. Men vi går lige så meget op i smagen som udseendet. Mange af vores retter er en nytænkning af klassikere, som er tilpasset vores moderne smagsløg.
Der findes desuden en børnemenu, fordi vi er åbne for gæster i alle aldre. Du finder vores spisehus med a la carte i Sæby, tæt på Frederikshavn.

Har du nogle spørgsmål til os?

Har du spørgsmål til menuen? Det kan være i forbindelse med allergier eller diæter. Vi svarer gerne på det hele, så du trygt kan nyde dit måltid.
Kontakt os på telefon 98 40 80 36 eller e-mail mail@frk-madsen.dk.

 

Sæson menu

Rimmet kammusling
Serveret med rabarber og kefir/forårsløg sauce
Hvid: Kurtatsch, Sauvignon Blanc, Alto Adige, Italien
______
Smørbagt hvid fisk
Serveret med ærtepuré, grillet porrer og citron
Hvid: Hermann Moser, Grüner Veltliner, Niederösterreich, Østrig
_______
Grillet bøftomat
Serveret med frisk mozzarella, små tomater og vinaigrette
Rosé: Le Vie en Rose, Chateau Roubine, Provence, Frankrig
_______
Grillet svinemørbrad
Serveret med gulerod/løvstikkepuré, grøn asparges og bælg ærter
Hertil nye kartofler og urtehollandaise
Rød: Mandorla, Primitivo & Negro Amaro, Puglia, Italien
______
Panna Cotta
Serveret med stikkelsbærsorbet og friske Jensen Jordbær
Dessertvin: Dacapo, Moscato d´Asti, Piemonte, Italien

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

____________________________________

Ny menu fra den 24/7

Hvidvinsdampet hvid fisk
Serveret med håndpillede rejer, tyttebær, babyspinat og sauce blanquette
Hvid: Albanta Albarino, Rias Baixas, Galicien, Spanien
______
Iberico skinke på ristet brioche
Serveret med purløgsmayo, feldsalat og ristede mandler
Hvid: Cotes du Rohne Blanc, Tardieu Laurent, Frankrig
_______
Svampetimbale
Med syltede kantareller og cremet kantarelsuppe
Rød: DOCG Chianti Torre Scal, Toscana, Italien
_______
Langtidstilberedt velfærdskylling
Serveret med bagte tomater, sommergrønt og grillet peberfrugtspuré
Hertil nye kartofler
Rød: DOC Prugneto Sangiovese, Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna, Italien
______
Hvidchokolade “cheesecake”
Serveret med sensommerbær og solbærsorbet
Dessertvin: DOCG Moscato d’Asti, Piemonte, Italien

 

Forbudt for voksne

Kyllingespyd med pommes frites

kr 99,-

Veggie nuggets med pommes frites

kr 99,-

Pasta med kødsovs

 kr 99,-

Fiskefilet med pommes frites

kr 99,-

Børneis.
Vaniljeis med chokoladesauce

kr 89,-

Pandekage
Med vaniljeis og syltetøj

kr 99,-