+45 9840 8036 - mail@frk-madsen.dk

A la carte i Sæby & Frederikshavn

 

Hyggelig nostalgi og god mad

Vi elsker at hygge om vores gæster i gamle, nostalgiske omgivelser.
Det er ikke et kæmpe menukort, da vi har valgt at fokusere på færre retter, som vi så virkelig kræser om. Maden på vores menu er af garanteret høj kvalitet. Kødet er fra velfærdsdyr, som har haft det godt. Vi køber kun kvalitet, og når det kommer til grøntsager, så køber vi efter årstiden.
Det er go’ mad, der ligner gourmet. Men vi går lige så meget op i smagen som udseendet. Mange af vores retter er en nytænkning af klassikere, som er tilpasset vores moderne smagsløg.
Der findes desuden en børnemenu, fordi vi er åbne for gæster i alle aldre. Du finder os i Sæby, tæt på Frederikshavn.

Har du nogle spørgsmål til os?

Har du spørgsmål til menuen? Det kan være i forbindelse med allergier eller diæter. Vi svarer gerne på det hele, så du trygt kan nyde dit måltid.
Kontakt os på telefon 98 40 80 36 eller e-mail mail@frk-madsen.dk.

A la Carte

Langtidstegt dansk kalvefilet
Serveret med stegte svampe og grønt
Hertil rødvinssauce og nye kartofler
349.-

Sæson Hovedret
Tjek sæsonmenuen
249.-

Beef-Ribs
Sous vide okseribben stegt med barbecue
Hertil sprød salat, pommes frites og aioli
239.-

Vesterhavsfisk
Serveret med sommergrønt, nye kartofler og fiskesauce
229.-

Dampede blåmuslinger
Serveret med ”suppen” tilsmagt safran, fløde og urter
Hertil pommes frites og aioli
229.-

 

Sæson menu

Smørbagt torsk
Serveret med stegt kål, æbler og brunet smør
Hvid: La Cour des Dames, Chardonnay, Dadet Clément, Pays d´Oc, Frankrig

Variation af græskar og kokos
Syltet og grillet græskar, med kokoscreme og flager
Orange: Vin orange, Chateau Regismont, Languedoc, Frankrig

Skindstegt skovduebryst
Serveret med nyfortolkning af waldorfsalat
Rød: Pinot Noir, Domaine Paul Blanck, Kientzheim, Alsace, France

Langtidsstegt vildsvin
Serveret med stegte rosenkål og hasselnød
Hertil vildt-enebærsauce og kartofler
Rød: Terra Damia, Odoardi, Calaria, Italien

“Blommer i Madeira”
Bagte blommer, Madeira broken gel og marcipan crumble
Hertil vaniljeis og chokoladegrene
Dessertvin: Vintage, Banyuls, Domaine Vial-Magneres, Frankrig

2 retter 299.-         3 retter 399.-         4 retter 499.-         5 retter 599.-

Vinmenu:    2 glas: 180.-    3 glas: 270.-    4 glas: 360.-    5 glas: 450.-
Saftmenu:    2 glas: 130.-    3 glas: 195.-    4 glas: 260.-    5 glas: 325.-

____________________________________

 

Forbudt for voksne

Kyllingespyd med pommes frites

kr 99,-

Veggie nuggets med pommes frites

kr 99,-

Pasta med kødsovs

 kr 99,-

Fiskefilet med pommes frites

kr 99,-

Børneis.
Vaniljeis med chokoladesauce

kr 89,-

Pandekage
Med vaniljeis og syltetøj

kr 99,-