• Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Eksotisk Menu

Eksotisk Menu

Forret
Asiatisk krokodille
Serveret med kokossauce og sprøde nudler

Mellem ret 1:
Bisontatar
Serveret med crouton, syltede løg og mayo.

Mellem ret 2:
Røget struds
Serveret med syltede hvidløg, parmesan og nødder

Hovedret:
Steak af kamel
Serveret med sæsonens tilbehør

Dessert:
Dagens dessert tallerken

Special:
4 vilde dyr og en lækker dessert kr. 499,-
Kun mod forudbestilling for minimum 4 couverter.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Klik nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev.

Abonner på nyhedsbrev.

Følg os på Facebook

Klik nedenfor for at følge os på Facebook.

Følg os på Facebook.