• Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

A la carte

Forretter

Gravad Sommerbuk kr 119,-
– Serveret med syltet pære, friske urter og ristede peanuts

Sæson forret 99,-
– Tjek sæson menuen

Kammuslingetatar 129,-
– Serveret med marineret blåbær og broken gel af agurk

Lynstegt jomfruhummer 119,-
– Serveret med hummerbisque og røget kartoffel

Grillet Kyllingespyd 89,-
– Serveret med chili mayo, sprødt og urter

Hovedretter

Boeuf af oksemørbrad (Aberdeen-Angus) 329,-
Bøffen er stegt med madagaskarpeber.
serveret med trøffelpuré, stegte svampe, porrer og nye kartofler.

Valgfri sauce: trøffel-, peber- eller bearnaisesauce.

Langtidstilberedt svinenakke 279,-
– Serveret med gulerodspuré, grillet agurk, sukkersnaps og nye kartofler

Perlehønebryst 249,-
– Serveret med babygulerod, majroe og nye kartofler

Dagens fisk 229,-
– Serveret med cremet sauce, grønt og kartofler

Grøntsagstærte 179,-
– Serveret med sprødt, puré, grønt og kartofler

Børn

Kyllingebryst med pommes frites 89,-

Pasta med kødsauce 89,-

Rødepølser med pommes frites 89,-

Fiskefrikadeller med remoulade og flutes 89,-

Børne steak med pommes frites og bearnaise 179,-

Børneis eller Pandekage 79,-

Desserter

Chokoladechok 119,-
– Chokolade i tre udformninger
Serveret med hindbær og luftig vaniljecreme

Sæson dessert 99,-
– Tjek sæson menuen.

Frøken Madsens Dessertsymfoni 119,-
– Kokkens fantasi

Crème Brûlée 99,-
– Serveret med passion sorbet

Ostetallerken 89,-
– 3 slags oste med tilbehør.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Klik nedenfor for at abonnere på vores nyhedsbrev.

Abonner på nyhedsbrev.

Følg os på Facebook

Klik nedenfor for at følge os på Facebook.

Følg os på Facebook.